A migránsok integrációja és az ő érveik

Integráció

A migránsok integrációja és az ő érveik

Nem kell ahhoz Orbán Viktor, Vona Gábor, vagy akár Soros György ideológiai eszmefuttatásait meghallanod, elég ha végig gondolod.

Csak vedd elő a józan eszed és tudd:

A kelet-afrikai országokból beözönlő tömegek nem fognak integrálódni az európai kultúrába. Ezért:

1. Vallási identitás
Hitük szerint az ő törvényeiket Allah adta, az istenük. Miért akarna Allah követője egy fehér ember által megalkotott, időnként módosított törvénynek megfelelni, amikor a Saria törvénye Allah által megírt viselkedési minta és követési jogrendszer. Ez határozza meg a vallási identitását. Kősziklaként. Miért akarna integrálódni egy olyan európai társadalomba, amelyik a Francia Forradalom óta a szekularitációt propagálja és elveti a vallását?!De legalábbis r rejtegeti, szégyelli azt. Néhol bünteti még a szimbólumok, így a feszület, a templomok használatát. Ezzel szemben engedélyezi, mi több, a tolerancia jegyében szorgalmazza a muszlim burka viseletét, a mecsetek építését. 

2. Nemi identitás
A ,muszlim vallásközösségekben él a fallosz kultusza, ami mindent meghatározó. Vagyis amit ez a kultusz megkíván, azt ő jogosan megkaphatja és meg is követeli. Ezzel szemben áll hitük szerint a női nemi szervek csonkítása, hiszen az csupán a fallosz kultusz eszközeként van jelen.
Minden mennyiségben, Ezért van többnejűség.
Kortól függetlenül. Ezért van pedofília.
Bármilyen formában. Ezért még a kecskékkel, birkákkal, vagy egyéb állatokkal is.
Mindeközben az európai ember meg már nem is tudja, férfi-e vagy nő, immár 56 nemi identitás között vész el, és ezt jegyzőkönyvben anyakönyvezteti is. Államilag.

3. Nemek hierarchiája
Ezért nem lehet nemek közötti egyenlőség. Mert a fallosz kultusza biztosítja a férfi elsőbbségét. A Sariá szerint egy férfi szavával szemben két nő bizonyítása is kevés. Ebben hisznek. Ezt gyakorolják.

4. A munkához való viszonyulásuk
Származási helyükön nagyon meleg van, vízhiányos sivatagi környezet, amely viszont olajban, gázban gazdag talaj. Miután élelmiszer-termelésre alig van lehetőség, a fosszilis energiaforrás viszont szinte korlátlan, az a szokás, hogy az állami szinten értékesített energiaforrás bevételeit visszaosztják a lakosságnak. Na jó, egy részét, de ez most részletkérdés. Az európai értelemben vett állami szerepvállalás nem ismert. Utak alig épülnek, gyér az egészségügyi ellátás, az oktatási rendszer. Többségük saját nyelvükön is analfabéta. Alig dolgoznak, ha mégis, inkább kész termékekkel kereskednek. Nincsenek tömeggyártásra alkalmas üzemek, futószalagok, de még agrárterméket előállító és feldolgozó üzemek sem. A munka kultúrája, miszerint reggel felkelsz és elindulsz dolgozni, azt a lehető legjobban csinálod, fejleszted magad, alig fellelhető fogalom abban a kultúrában.

Ilyen szociális háttérrel, hogyan állna be futószalag mellé tömeggyártásra Németországban, vagy bármely nyugati államban ezek után? A nyelvet nem tanulja meg, nincs szüksége rá, hiszen saját zárt közösségében él, ott érzi jól magát.
Írni -olvasni sem fog az idegen nyelven.
Mitől tudna dolgozni?

Azok akik a tömeges, illegális migráció mellett foglalnak állást vagy teljesen amatőrök és nem mérték fel a kulturális különbségekből adódó különbözőségeket, vagy épp ellenkezőleg, mindezt tudják, csak a kábult európai tömeg tudatlanságára alapozva érvelnek.
Te ne hagyd magad! Használd az eszed!

Hajrá Magyarország!

Post Your Comment Here

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.